Om Perlefeber.dk

Hvem er vi ?
Jeg (Tina Tveen Kundsen) gik "live med tveendesign.dk i foråret 2009. I 2011 besluttede vi os for at skifte navn til Perlefeber.dk - men vi bibeholder Tveen Design, som nu kun er vores unika smykker, samt lave en ny og forbedret webshop med mulighed for rabatter og meget mere :-)

Forud for det resultat, du kan se på siden, ligger et stort arbejde med at få etableret kontakt til mine leverandører, samt udvælge den rigtige kvalitet af perler og tilbehør til den rigtige pris, dernæst at få opbygget siden med shop, billeder m.m.

Men det stopper ikke her, min plan er at få mange flere forskellige perler og tilbehør, så du har noget at glæde dig til :-) Tilmeld dig Nyhedsbrevet og bliv løbende informeret, når der er nye varer eller andre nyheder.

Jeg har siden, jeg var ganske lille, været kreativ og altid haft drømmen om at kombinere hobby og arbejde. I 2008 opsagde jeg mit fuldtidsarbejde for at blive selvstændig. 

Firmaoplysninger
Perlefeber.dk
v/ Tina Tveen Knudsen
Gåsebakken 40
8410 Rønde
Tlf. 26 74 96 12
E-mail kontakt@perlefeber.dk

Smykkematerialer
Vi lægger vægt på at sælge kvalitets produkter til en fornuftig pris, derfor tester vi f.eks. at smykkedelene er nikkelfri. Og når en varer pakkes og sendes, bliver den altid tjekket for fejl. Vi er ligeledes tilmeldt Ædelmetalkontrollen. Alt det er er din garanti for kvalitet. Nedenfor beskrives de primære materialer, vi benytter på www.perlefeber.dk

Sølv:
Sterlingsølv (925s) indeholder 925/1000 dele rent sølv.

www.perlefeber.dk sælger sølv samt forsølvet 925 m.m., men det fremgår af beskrivelsen på det enkelte produkt.

Guld:
De fleste af vores forgyldte smykkedele er sterlingsølv forgyldt med 24 K guld, men det fremgår af beskrivelsen på det enkelte produkt. 

Nikkelfri smykkedele:
Alle vores smykker / smykkedele er teste fri for nikkel. Vi anvender nikkeltest fra Apotekerne i Danmark.

Halvædelsten / sten:
Der findes et hav af sten, alt fra naturlige stentyper til stabiliserede eller menneskeskabte sten. Du kan læse mere om de enkelte stentyper ved at gå ind på den enkelte sten.

Swarovski krystal:
Vi sælger udelukkende de ægte Swarovski krystaller, som ikke må forveksles med de billige efterligninger fra Kina. Swarovski krystaller produceres af verdens førende producent Swarovski i Østrig, krystallerne har en helt enestående klar- og skarphed.

Øvrige vilkår - læs "handelsbetingelser"